Fokus på: Pluggar och skydd

Ett komplett sortiment av skydd vid målning, montering och transport

Nolato Hertila har ett brett standardsortiment av släta och gängade pluggar, huvar, proppar, tejper och andra skydd vid målning, montering och transport. Här hittar du också kabelclips, skruvpluggar, kabelgenomföringar, plastburkar, lock, kartonghandtag m.m. Allt enkelt beställt i vår dygnetruntöppna webbshop.

Produkterna hittar du enkelt antingen i vår katalog, som du kan bläddra i direkt på skärmen, eller i vår webbshop, där du kan göra din beställning på direkten.

Finns inte passande produkter i vårt standardsortiment tar vi med hjälp av vårt 1-2-6-koncept på kort tid fram specialprodukter baserade på dina specifikationer.

 

1-2-6-konceptet

Skräddarsydda nya produkter

Allt får inte plats i produktkatalogen. Fråga oss gärna om nya produkter samt möjligheten att ta fram liknande applikationer och produktdesign som de som visas i katalogen. Vi kommer ta väl hand om din förfrågan och lovar att din produkt kommer att tillverkas inom 6 veckor.

Vårt 1-2-6-koncept är framtaget för att integrera er nya produkt i vår utveckling och produktion.

 

Enkelt som 1-2-6!

Följ nedanstående enkla instruktioner så kommer vårt gemensamma projekt bli framgångsrikt och effektivt.

1. Fyll i formuläret nedan. Sänd det till hertila@nolato.com. Inom en vecka, för du vårt förslag till lösning av er förfrågan.

2. Nästa steg påbörjas när vi erhållit er bekräftelse på vårt lösningsförslag. Inom ytterligare en vecka, alltså vecka 2, sänder vi vår prototyp till er för godkännande.

6. Efter att ha erhållit godkännande av prototypen, påbörjas produktionsfasen med verktygstillverkning m.m. Inom ytterligare fyra veckor, alltså vecka 6, sänder vi utfallsprov för ert godkännande.

 

Nolato Hertila 50 år

Beställ dygnet runt i webbshopen

Gör beställningen snabbt i vår webbshop – öppen dygnet runt alla dagar:

Gå till webbshopen

Order och säljsupport

Pernilla Fredin-Sutinen
Pernilla Fredin-Sutinen +4642 66880 hertila@nolato.com

Vår produktkatalog

  • Nolato Hertila katalog

    Nolato Hertila katalog

Hämta certifikat

ISO 9001

ISO 14001

 

General conditions

General Conditions of Delivery

Annat som kan vara intressant att läsa