Fokus på: Pluggar och skydd

Ett komplett sortiment av skydd vid målning, montering och transport

Här hittar du ett brett standardsortiment av släta och gängade pluggar, huvar, proppar, tejper och andra skydd vid målning, montering och transport. Här hittar du också kabelclips, skruvpluggar, kabelgenomföringar, plastburkar, lock, kartonghandtag m.m. Allt enkelt för dig att beställa i vår dygnetruntöppna webbshop.

Produkterna hittar du enkelt antingen i vår katalog, som du kan bläddra i direkt på skärmen, eller i vår webbshop, där du kan göra din beställning på direkten.

Finns inte passande produkter i vårt standardsortiment tar vi med hjälp av vårt 1-2-6-koncept på kort tid fram specialprodukter baserade på dina specifikationer.

Vi strävar efter nära kundkontakt och är här för att hjälpa dig med det du behöver. Vi producerar formsprutad plast i vår egen fabrik i Åstorp och kan specialanpassa produkter efter dina önskemål. Ring eller mejla oss för att bolla en idé eller visa ett förslag som du vill ha ritning och offert på.

 

Hertila 1-2-6 

Vi gör det lite enklare för dig

Vi har tids- och kostnadseffektiva produktionskoncept för att ta fram kundanpassade produkter. Finns inte det du söker i katalogen, kontakta oss därför gärna om nya produkter samt möjligheten av kundanpassning av befintliga produkter. Vi garanterar att din produkt kommer att kunna tillverkas inom 6 veckor från din förfrågan.

Vårt 1-2-6-koncept är framtaget för att integrera din nya eller anpassade produkt i vår utvecklings- och produktionsprocess på ett snabbt och smidigt sätt. Detta ger dig översikt över hela processen från ritning till färdig produkt.

 

Enkelt som 1-2-6!

Följ nedanstående enkla instruktioner så kommer vårt gemensamma projekt bli framgångsrikt och effektivt.

1. Kontakta oss via hertila@essentra.com. Inom en vecka får du vårt förslag till offert. Du kan gärna använda formuläret nedan för att få med alla uppgifter.

2. Nästa steg påbörjas när vi erhållit er bekräftelse på vårt lösningsförslag. Inom ytterligare en vecka, alltså vecka 2, sänder vi vår prototyp till er för godkännande.

6. Efter att ha erhållit godkännande av prototypen, påbörjas produktionsfasen med verktygstillverkning m.m. Inom ytterligare fyra veckor, alltså vecka 6, sänder vi utfallsprov för ert godkännande. När detta är godkänt kan vi börja serieproduktionen.

 

 

Essentra logga

Essentra plc har förvärvat Nolato Hertila

 

Beställ dygnet runt i webbshopen

Gör beställningen snabbt i vår webbshop – öppen dygnet runt alla dagar:

Gå till webbshopen

Produktkatalog och 1-2-6!

  • Nolato Hertila katalog

    Nolato Hertila katalog

  • Nolato Hertila broschyr

    1-2-6-konceptet

Kontakta oss

Helena Kastenbom
Ordersupport Helena Kastenbom +46 (0)42 66881 HelenaKastenbom@Essentra.com
Pernilla Fredin-Sutinen
Säljsupport Pernilla Fredin-Sutinen +46 (0)42 66884 pernilla.fredin-sutinen@nolato.com
Rikard Taube
Försäljning Rickard Taube +46 705 634282 RickardTaube@Essentra.com

Vårt nyhetsbrev

Läs våra senaste nyhetsbrev

 

Hämta certifikat

ISO 9001

ISO 14001

 

General conditions

General Conditions of Delivery