Webbsänd telefonkonferens 23 oktober om Q3-rapporten 2020

20-10-19 13:14 - Icke-regulatorisk
Nolato AB offentliggör rapporten för det tredje kvartalet 2020 fredagen den 23 oktober klockan 14.30. I anslutning till rapporten håller Nolato en webbsänd telefonkonferens på engelska klockan 15.30 samma dag.

Nolato representeras av koncernchef Christer Wahlquist och finansdirektör Per-Ola Holmström, som presenterar kommunikén samt svarar på frågor.

Publicering av delårsrapporten:
Fredag 23 oktober klockan 14.30

Webbsänd telefonkonferens (på engelska):
Fredag 23 oktober klockan 15.30

Information om telefonnummer och webbplats finns på:
https://financialhearings.com/event/12327

Presentation kommer att finnas tillgänglig på www.nolato.se/ir efter rapportens offentliggörande. En inspelning av webbsändningen kommer att finnas tillgänglig på samma adress efter livesändningen.

 

Nolato är en svensk koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE till ledande kunder inom medicinteknik, läkemedel, konsumentelektronik, telekom, fordon, hygien och andra utvalda industriella sektorer. Nolatoaktien noteras på Nasdaq Stockholm, där Nolato är ett Large Cap-företag i sektorn Industrials.

www.nolato.se

Prenumerera på investerarinfo

Jag vill prenumerera på:

Din e-postadress lagras av Cision, som skickar ut den önskade informationen. Adressen kommer inte att användas för något annat ändamål.