Inbjudan till webbsänd telefonkonferens 10 februari kring Q4-rapporten

20-02-05 11:15 - Icke-regulatorisk

Nolato AB offentliggör bokslutskommunikén för 2019 måndagen den 10 februari klockan 14.30. I anslutning till bokslutskommunikén håller Nolato en webbsänd telefonkonferens på engelska klockan 15.30 samma dag.

Nolato representeras av koncernchef Christer Wahlquist och finansdirektör Per-Ola Holmström, som presenterar kommunikén samt svarar på frågor.

Publicering av delårsrapporten:
Måndag 10 februari klockan 14.30

Webbsänd telefonkonferens (på engelska):
Måndag 10 februari klockan 15.30

Information om telefonnummer och webbplats finns på https://financialhearings.com/event/12324

Presentation kommer att finnas tillgänglig på www.nolato.se/ir efter rapportens offentliggörande. Webbsändningen kommer att finnas tillgänglig på samma adress efter livesändningen. 


Nolato är en svensk koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE till ledande kunder inom medicinteknik, läkemedel, konsumentelektronik, telekom, fordon, hygien och andra utvalda industriella sektorer. Nolatoaktien noteras på Nasdaq Stockholm, där Nolato är ett Large Cap-företag i sektorn Industrials.

www.nolato.se

Prenumerera på investerarinfo

Jag vill prenumerera på:

Din e-postadress lagras av Cision, som skickar ut den önskade informationen. Adressen kommer inte att användas för något annat ändamål.