Nolato lanserar ny visuell identitet och logotyp

20-10-21 13:20 - Icke-regulatorisk

I september förvärvade Nolato nordamerikanska koncernen GW Plastics, det hittills största förvärvet i Nolatos mer än åttioåriga verksamhet. Genom förvärvet etablerar Nolato en solid global position på de tre viktigaste kontinenterna – Asien, Europa och Nordamerika. Vi vill nu visa den symboliska betydelsen av denna affär genom en ny logotyp med tydliga drag från båda företagen. 

– Nolato har under det senaste decenniet utvecklats från en komponentleverantör, med en omsättning på cirka 3 miljarder för 10 år sedan, till en global samarbetspartner med en omsättning om drygt 10 miljarder på årsbasis. Vi har kontinuerligt flyttat fram våra marknadspositioner genom att erbjuda kunderna en helhetslösning med bidrag från alla våra tre affärsområden, säger Nolatos vd och koncernchef Christer Wahlquist. 

Implementeringen av den nya visuella identiteten påbörjas den 23 oktober och utrullningen sker successivt under kommande kvartal i både digitala och fysiska miljöer. 

––––––
För ytterligare information kontakta:
Christer Wahlquist, vd och koncernchef, 0705 804848
Per-Ola Holmström, finansdirektör, 0705 763340

Nolato är en svensk koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE till ledande kunder inom medicinteknik, läkemedel, konsumentelektronik, telekom, fordon, hygien och andra utvalda industriella sektorer. Nolatoaktien noteras på Nasdaq Stockholm, där Nolato är ett Large Cap-företag i sektorn Industrials.

www.nolato.se

Nolatos nya logga 23 oktober 2020

Prenumerera på investerarinfo

Jag vill prenumerera på:

Din e-postadress lagras av Cision, som skickar ut den önskade informationen. Adressen kommer inte att användas för något annat ändamål.